+36-30/226-4971

Kisfaludy pályázat

A KISFALUDY PÁLYÁZATNAK köszönhetően megújult szálláshelyünk és bővültek szolgáltatásaink a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeink örömére.

KISFALUDY PÁLYÁZAT 

  • A kedvezményezett neve: Süle József
  • A támogatott projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési konstrukció
  • Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-03418
  • A szerződött támogatás összege: 2.000.000,- FT
  • A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Fő cél az apartmanunk kényelmi fokozatának magasabb szintre emelése volt, ezentúl, a jelen projekt közvetett célja Sárvár település fürdő és turisztikai térség, így ezáltal Magyarország turisztikai vonzerejéhez kapcsolódó szálláshelyek minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása, az Alexandra Apartman Sárvár működéséből származó árbevételének és fenntarthatóságának növelése, annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szálláshely kínálat biztosítása.

A projekt keretében a meglévő apartmanok korszerűsítése, felújítása megtörtént az alábbiak szerint. A két apartman tisztasági festése és tapétázása, bejárat előtti teraszt fedő féltető kiépítése, fürdőszoba felújítása és szaniterek beépítése, konyhai bútorok cseréje és felújítása.

További fejlesztésekként az apartmanokba 2 db beépíthető elektromos sütő és főzőlap, 1 db páraelszívó, 1 db mosógép, 3 db akasztós szekrény, 1 db TV, 1 db légkondicionáló került beszerzésre.

Kültéri játszótér kialakítása, kötélhinta, műanyag csúszdával és fa mászókával. A mászóka alatti területen homokozó került kialakításra.

Hosszútávú céljaink az apartmanok látogatottságának és vendégkörének növelése, valamint az eddigi nyitvatartási időszak kitágítása.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”